Hlavní obsah
Článek

Každý jiný by ulehl do postele a pod duchnami by strávil aspoň čtrnáct dní. Ne tak ale Karel Gott (†80). Jindy na všechny bacily světa náchylný Mistr obdivuhodně překonal bezcharakterní jednání pořadatelů olomouckého koncertu, kteří ho nechali zpívat v nelidských podmínkách, a je dál zdravý jako rybička!

„Musím říci, že zatím je vše absolutně v pořádku. Vykurýroval jsem se z toho velmi rychle. Zrovna jedu do Zlína na další koncert,“ prozradil nám telefonicky Gott v neděli odpoledne. Z přístupu organizátorů, kteří nejenom jeho a další účinkující, ale úplně všechny návštěvníky koncertu nechali trpět ve velké zimě, je však stále rozčarovaný.

„Oni tam ani nebyli! Vůbec se s námi nebavili. Dostali zaplaceno, tak nebrali telefon a vůbec nic je nezajímalo,“ kroutí hlavou Karel Gott, který má sice pro lidské slabosti pochopení, ale nikoli pro lidi, kteří ubližují jeho divákům.

„Z obchodního hlediska je to asi v pořádku. Měl si to zkontrolovat ten, co to od provozovatelů stadiónu přebíral. Jenže když se to přebírá v létě, podmínky jsou skutečně jiné, než teď,“ snaží se být nad věcí nejslavnější český zpěvák všech dob, který doufá, že do osmého prosince, kdy má koncert v pražské O2 aréně, se následky promrznutí a zpěvu v nepřijatelných podmínkách ještě nějak negativně neprojeví. „Věřím, že před Prahou se snad už nic nestane,“ přeje si Karel Gott.

Reklama

Další články

Načítám