Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) bezesporu patřila k nejsledovanějším postavám letošního ročníku SuperStar. Jako jediná zástupkyně něžného pohlaví v porotě byla neustále pod drobnohledem všudypřítomných fotografů, kteří zvěčňovali její postavu snad ve všech možných úhlech a pozicích.

Ewa totiž téměř každé kolo oblékla outfit, který často budil vlnu kritiky, ale ke spokojenosti všech jejích věrných obdivovatelů aspoň odhalil svůdná zákoutí její figury.

Sázkou na jistotu tak byly u žensky tvarované zpěvačky odvážné modýlky, které zdůrazňovaly její přednosti i nedostatky, za něž se však Farna vůbec nestydí, protože je podle svých slov se svou postavou nadmíru spokojena.

Ač se podle módních kritiků jednalo o průšvihy, pozornost měla Ewa zajištěnou. Stačilo, aby se oblékla do šatů s obrovským výstřihem z těsného materiálu, ze kterého se jí drala ven dmoucí se ňadra, a měla vystaráno. Někdy však stylista opravdu přestřelil a zbytečně vybral šaty, jež svým střihem a vzorem až moc zdůrazňovaly kila navíc. Extravagantní, odvážné i nevkusné oblečky Ewy Farne si prohlédněte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám