Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Plavková sezóna se kvapem blíží – ještě nemáte připraveny plavky? Nezoufejte! Přinášíme vám stylové kousky, ve kterých zaručeně sklidíte úspěch. Střihy lichotící ženským tvarům a trendy potisky jsou hlavní přednosti, které u plavek oceníte. Co říkáte na kousky, které jsme pro vás vybrali?

Aby padly jako ulité

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne každá žena potřebuje stejnou velikost horního i spodního dílu. Často se tak stává, že se jeden z dílů nevzhledně zařezává nebo naopak odstává, kde by neměl. Nedělejte kompromisy a pořiďte si plavky, které vám skutečně padnou! Jak na to? Objednejte si každý díl tak velký, jak potřebujete! A u jakých plavek máte možnost zvolit různou velikost horního a spodního dílu? Podívejte se.

Hit léta 2013? Puntíky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Puntíky vládnou létu! Trendy jsou velké i malé tečky ve všemožných barvách. Co říkáte na velké puntíky v zajímavé barevné kombinaci na plavkách Utta? Horní díl plavek je vyztužený, takže budete nejen trendy, ale navíc můžete díky push-up efektu okouzlit i pěkně tvarovaným dekoltem! Buďte neodolatelná!

Kombinace motivů pro ty, co nechtějí jít s davem

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kombinování různých vzorů je stále více populárním trendem. Dvoudílné plavky Esther podtrhnou váš osobitý styl. Push-up efekt zajistí dokonalý dekolt a díky odepínacím ramínkům budete mít rovnoměrně opálená ramena. Zapomeňte na nudu a buďte svá!

Komfort a trendy motiv pro větší prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Motiv tropických květin je trend, který vám bude slušet! Kombinace hnědé a světle modré činí z těchto plavek vskutku unikátní kousek. Nevyztužený horní díl s kosticí dá i větším ňadrům požadovaný tvar a udrží je celý den na svém místě. Do kompletu si můžete pořídit i sukni a sladit se od hlavy k patě!

Jak opticky zeštíhlit dolní polovinu těla? Kontrastními díly!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kontrastní horní a spodní díl je snadnou cestou, jak opticky ubrat centimetry na obvodu boků a přitáhnout pozornost jinam. Horní díl v jemné modré barvě s motýlky a řasením upoutá na první pohled. Vyztužené košíčky vykouzlí neodolatelný dekolt a vy si můžete užívat obdivné pohledy.

Další články

Načítám