Hlavní obsah
Článek

To je ale tělíčko! Komu patří? Krásné modelce Romaně Pavelkové. Ta společně s kolegyní Veronikou Chmelířovou vyrazila na Kanárské ostrovy natáčet nový videoklip zpěváka Martina Maxy (63). Krásky si v klipu střihnou malé roličky.

Ve chvílích volna svá tělíčka vystavují slunci. A že je na co se dívat. Romana má postavu vypracovanou sportem. Při 172 centimetrech váží pouhých 51 kilogramů a má dokonalé míry 88-60-88. "Nepřejídám se a cvičím. Bez toho by to nešlo," řekla Super.cz Romana, která kariéru modelky zahájila jako blondýnka a nyní je již více než rok sexy zrzka.

Pavelková na sebe nejdříve upozornila ve finále Miss ČR 2008. Od té doby se málokterá přehlídka uskutečnila bez její účasti. Loni ale Romana ze světa šoubyznysu zmizela. Její tehdejší přítel Tomáš Horáček ji chtěl mít ve zlaté klícce a práci jí zakazoval. A nejen to. K zákazům létaly i facky, a někdy i pěsti.

Pavelková se snažila vztah s přítelem "mlátičkou" několikrát ukončit, ale snadné to nebylo. "Byl to mafián a vyhrožoval jí, že ublíží i její rodině. Romana se strašně bála odejít, aby se jejím blízkým opravdu něco nestalo," řekla Super.cz kamarádka Pavelkové.

A co na to Romana? "K panu Horáčkovi se už opravdu vyjadřovat nebudu. Jsem ráda, že to je za mnou a jsem šťastná po boku nového přítele," dodala Pavelková, kterou v náručí Horáčka nahradila krásná modelka Hana Svobodová (35). Ta snad zatím rány pěstí odvracet nemusí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám