Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kdekdo by čekal, že když má někdo tak krásnou postavu a hrudníček snů jako Štěpánka Decastelo (45), že ji budou pánové nosit na rukou a že se o ni poperou největší boháči Česka. Jenže opak je pravdou. Moderátorka asi přitahuje asociály, kteří ji už připravili o pořádný balík peněz!

Super.cz se Decastelo na charitativním golfovém turnaji v resortu na Karlštejně, který pořádala Renata Abtová a při němž se pro nadaci Dobrý skutek vybralo pětašedesát tisíc korun, svěřila s tím, že sama byla nedobrovolně za charitativní organizaci.

„O mně se ví, že moc neumím lhát, takže ano. Sponzorovala jsem pár vztahů,“ prozradila nerada, protože jde pro ni o stále citlivé téma.

„Oni se tvářili, že zrovna není ten projekt, že bude nebo že přišli o peníze. V posledních pěti letech jsem na ty pohádky naletěla dvakrát,“ přiznává krásná Štěpánka.

A o kolik peněz ji pánové připravili? „ Naposledy jsem přišla o šedesát tisíc, ale celkem asi o tři sta,“ dodala smířeně. Snad bude mít příště štěstí a narazí na někoho, kdo ji naopak bude rozmazlovat!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám