Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Producent Petr Jákl a jeho manželka, moderátorka Romana Jákl Vítová (46) ukázali dceru Elisu, která přišla na svět 20. května v 7:55 ráno v podolské nemocnici. Holčička po narození vážila 3,05 kg a měřila 48 centimetrů.

Fotografii miminka manželé poskytli proto, aby se vyhnuli tlaku médií při opouštění porodnice. "Rádi bychom jako rodina odjeli v klidu bez zbytečného stresu, který by byl holčičkám nepříjemný. Věříme, že poskytnutá fotka všem postačí a budou respektovat naše soukromí,“ doufá dvojnásobná maminka Romana Vítová a nadšeně dodává: „Náš svět absolutního štěstí se teď smrsknul na to, kdo bude mít tu výsadu, že Elinku zváží, pochová, přebalí nebo vykoupe: Jediné privilegium, které mi zůstalo je kojení," usmívá se moderátorka.

"Maličká je neuvěřitelně hodňoučká, vůbec nepláče a její sestřička Sofinka ji bezmezně zbožňuje. Vůbec na ni nežárlí, spíš budeme rádi, že nám ji na chvíli půjčí. Když mám teď obě holčičky u sebe, dojetím skoro nedejchám, nic krásnějšího jsem nikdy nezažila," dodala.

Svoji druhou holčičku si naplno užívá i tatínek, producent Petr Jákl. „Cokoli jiného jde teď stranou, několik měsíců se budu věnovat především rodině. Nechci o nic z toho přijít, takže k práci se naplno vrátím až v září. Romana je úžasná maminka a já jsem na všechny svoje holky moc pyšný," dodal.

Reklama

Další články

Načítám