Hlavní obsah
Článek

O největší české hvězdě Karlu Gottovi (†80) se ví, že při svých vystoupeních nemá žádné speciální požadavky a chová se tak skromně, až je to k nevíře. Jenže i jeho málem trefil šlak, když v rámci podzimního turné dorazil na koncert v olomoucké hokejové hale a slova mu mrzla na rtech. Několik tisíc diváků i účinkující vypadali jak postavy z Avataru, tak byli zmrzlí. „Je to výraz nejhlubší arogance,“ zuří zpěvákův tajemník. Moc dobře ví, jak zima mohla poškodit zpěvákovo jméno u diváků, ale i jeho zdraví.

Hněv vůči pořadatelům je oprávněný. Olomoučtí asi po koncertu potřebovali v areálu uskladnit pár kamiónů mraženého zboží, jinak si nelze vysvětlit, že všichni klepali kosu a ani báječný Gottův zpěv nepřekonal celkově špatný pocit z večera. Navíc hrozí, že to odnese Karlovo zdraví, však je také na nejrůznější virózy neuvěřitelně náchylný.

„To, co se nám stalo v Olomouci, je výrazem nejhlubší arogance nejen ke všem účinkujícím, ale především ke všem divákům, kteří si na Karlův koncert zakoupili vstupenky. Pokud hokejový klub Olomouc nejen v zimním období pronajímá olomoucký Zimní stadión na prestižní kulturní akce podobným způsobem, dělá tím městu Olomouc tu nejhorší možnou reklamu. Fakt o to smutnější, že obří transparent u stropu stadionu hlásá: „Provoz Zimního stadionu financuje město Olomouc,“ tvrdí Jan Adam.

Podle něj byly díry ve střeše a tak se stadión nedal vytopit. „Odpoledne tam bylo 11 stupňů Celsia, večer 13. Každý jiný by se sebral a odjel domů. Karel nechtěl zklamat lidi, kteří si koupili lístek a taky ví, že kdyby odjel, v médiích by se to obrátilo proti němu. Strašný šlendrián vládne v téhle zemi,“ rozčiluje se tajemník zpěváka. Ten nebral telefon, podle našich informací ale i jinak klidný zpěvák reagoval na lajdáctví pořadatelů velmi ostře. V tamní hale ho evidentně už nikdo neuvidí, aspoň do doby, kdy nedojde k omluvě a rekonstrukci…

Reklama

Další články

Načítám