Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Domácí úbory podle Bar Refaeli (38) jsou skutečně sexy. Ovšem co by také na její postavě sexy nebylo. Izraelská modelka těmito pohodlnými modely pokračuje ve své návrhářské činnosti. Tentokrát si pro ženy připravila kolekci domácích oděvů a spodního prádla. Módní kolekci pro svou značku Under Me si i sama předvádí a není pochyb, že dělá dobře.

Soupravička tílka a minišortek nebo kostkované bokové tepláky s topem, který je ve skutečnosti spíš sportovní podprsenkou, jsou jistě pěkným nápadem, ale která z žen by se v takovém oděvu cítila doma před svým partnerem komfortně a ještě v něm s grácií zastala roli hospodyňky? Nehledě na to, že ne každé ženě by podobně úsporně ušitý kousek sedl tak, jako právě překrásné bývalé partnerce Leonarda DiCapria (49).

Většině pánů tak nezbývá, než tiše závidět Davidu Fisherovi, kterému se podařilo po rozchodu s DiCapriem zaujmout post partnera této krásky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám