Hlavní obsah
Článek

Partnerská dvojice, která se mohla bez příkras chlubit označením „čeští Úžasňákovi", je minulostí. Modelka Petra Frantová se po pěti letech rozešla s hercem a moderátorem Petrem Vojnarem.

„O takových věcech nerad mluvím, protože tuhle záležitost vnímám jako citlivé téma. Je pravda, že v poslední době s Petrou nekomunikujeme," nechal se slyšet posmutnělý Vojnar, kterého události posledních dnů zjevně velmi zasáhly.

Vztah Petra a Petry procházel v poslední době krizovým obdobím. Mluví se dokonce o tom, že blonďatá kráska neskousla, že herec před celým národem podstoupil liposukci břicha. „To, co se říká, nemusí být vždycky pravda," komentoval spekulace Petr.

A jak rozchod komentuje jeho partnerka? „Je pravda, že každý z nás má jinou představu o životních prioritách, na kterých se neshodujeme. Ale víc se k tomu vyjadřovat nechci," nechala se slyšet Frantová. Na naši konkrétní otázku, zdali za rozchod může partnerův zákrok, jsme dostali tuto odpověď: „S liposukcí jsem nesouhlasila, hlavní vliv na současnou situaci neměla... Byla spíš již poslední kapkou."

Frantová vnímá otázku partnerského rozkolu jako velmi osobní a o celé věci se už dál nechce vyjadřovat. „Vzhledem k tomu, že vedle práce modelky pracuji i jako manažerka modelingové agentury, jsem v současné době velmi pracovně vytížená, a tak mám naštěstí i jiné starosti."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám