Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podpálit dům? Vytopit sousedy? Uškvařit psy v autě? Nic z toho není cizí dětičkám slavných matek. Na odpolední párty ve vršovickém Park Restaurant a Cafe byly děti hodné a hrály nejpopulárnější počítačovou hru světa Sims, jejich matky Super.cz prozradily, jaké nejšílenější zážitky jim potomci připravili.

Rozkošná dvojčátka moderátorky Štěpánky Duchkové jsou jako děti z hororu. Na to, že skončilo ve vaně plné vody nebo v toaletě několik mobilních telefonů, si už Duchková zvykla. Pak ale přišla nejhorší chvilka jejího života s roztomilými drobečky. "Nechali jsme pár žhavých uhlíků v krbu a chlapečci tam naházeli všechno, co bylo možné. Odsávačka hlenů z nosu se úplně rozškvařila, hračky uhořely," vyprávěla Super.cz moderátorka.

Vodní živel si oblíbil synek moderátorky VIP zpráv Laďky Něrgešové. "Jen jsem se otočila v kuchyni a stihl polovinu obsahu napuštěné vany vylít kyblíčkem na podlahu. Voda byla všude. Ale když jsem mu řekla, že se to nesmí, už to nikdy nezopakoval," věří svým výchovným metodám domluvou Něrgešová.

Herečka Lucie Benešová vychovává tři děti. Nejvíc ji rozhodil syn Lucián, kterého má s hercem Filipem Blažkem. "Byl leden, měli jsme naplno puštěné topení v autě a byli tam dva pejsci. Lucián nepočkal v autě u pumpy. Vyběhl za mnou a zamknul vůz. Neměla jsem u sebe klíčky ani hotovost. Hodinu jsme řešili, jak se do auta dostat. Psi se málem uškvařili, zatímco my se synem jsme venku jen v tričkách málem umrzli," svěřila se.

Reklama

Další články

Načítám