Hlavní obsah
Článek

Doteď se o financích Ivety Bartošové (†48) jenom spekulovalo, on-line deník Super.cz zná ale konečně pravdu! Podařilo se nám získat přesnou výši honoráře Ivety Bartošové za její blábolivou a nejspíš i alkoholem a prášky ovlivněnou práci pro televizi Pětka. Jen za listopad má od televize dostat sumu dosahující výše tři sta tisíc korun!

Zprávy o tom, jak přesně má Bartošová na Pětce postavenou smlouvu, jsou od tak dobrého informátora, že kdyby se Iveta podívala do zrcadla, možná ho v něm také zahlédne. Navíc se částka potvrdila i dalšími kanály. „Za předtočený díl pořadu Iveta dostane čtyřicet tisíc korun, za Iveta živě deset tisíc,“ oznámil nám zdroj. A jen v jedenáctém měsíci roku stihla oba formáty zpěvačka po šesti.

Radost jí kalí jen fakt, že dostala pokutu za to, že přišla opilá do vysílání. Ta dosáhla výše honoráře za jeden předtočený pořad, takže na konto Ivety Bartošové dorazí „jen“ 260 tisíc.

„Proto je její hláška, že se má hůř než lidé, vážně na facku,“ kroutí hlavou nad Ivetiným chováním někteří, kterým se nelíbí, že matky několika dětí dokáží uživit rodinu a zůstat střízlivé a bez vlivu utlumujících koktejlů i s třicetinovým příjmem.

Není se čemu divit, že když má takovou apanáž, že se do jejího pracovního života začal míchat i Josef Rychtář. Ten asi zatím uměl jen máchat bambitkou před domy, jejichž alarm spustil poplach kvůli domácímu zvířectvu, ale možná mu neokázalý projev, neotřelé vystupování říčanského seladona a chování, které se fakt jen tak nevidí ani v parodiích, pomohou opravdu nějaký ten kšeft pro sebe a snad i pro Ivetu získat.

Už i Pětka nyní přiznává, že má její hvězda mentální potíže. „Pokutu za středeční vystoupení v pořadu nedostane. Iveta má zjevně silné psychické problémy, to je realita. A její pořad je reality show, není důvod ji pokutovat,“ uvedla mluvčí Pětky Kateřina Kotalová.

Dlužno dodat, že v neděli 2. prosince se v televizi objevila v dosud nevídané formě. Nebyla mimo, zvládla i negativní dotazy (že odpovídala jen jednoslovně a nic zajímavého neřekla, je už druhá věc) a navíc nikomu ani neskákala do řeči. Na to, že by zvládla Lucernu, to ale zatím pořád vážně nevypadá…

Reklama

Další články

Načítám