Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pokořitel Karla Gotta v Českém Slavíku Tomáš Klus (37) sice dřív hodně sportoval a na jeho postavě to je stále znát, přesto se nikde svým tělem dosud nechlubil. Kariéru si razil poctivě přes písničky a ne přes své fešáctví. Teď ale udělal výjimku a svlékl se, aby podpořil dobrou věc. Přitom měl v náručí jinou ženu, než svou těhotnou přítelkyni. Podívejte se do fotogalerie, jak jim to spolu sekne!

Tomáš již podruhé podpořil projekt 12 plus 12 pro pacienty s nemocí motýlích křídel, který organizuje Jitka Čvančarová. Fotografie Tomáše a jedenácti dalších hvězd budou součástí kalendáře a diáře, který bude možné v prosinci koupit v českých, moravských a slezských knihkupectvích.

„Tématem Tomášovy fotografie je cit a láska. Partnerkou mu při focení byla první sólistka Baletu Národního divadla Zuzana Susová,“ sdělili organizátoři z DebRA ČR.

Na krásných fotkách Lucie Robinson se můžeme těšit i na tyto osobnosti: Karel Schwarzenberg, Aneta Langerová, Petr Zuska, Aňa Geislerová, David Švehlík, Dan Bárta, Radek Jaroš, Jiří Bartoška, Libuše Šmuclerová, Ladislav Špaček a Pavlína Němcová. Výstava snímků bude od 10. prosince k vidění na Náměstí Jana Palacha před Rudolfinem.

Reklama

Další články

Načítám