Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Američan Kim Ridley z Oregonu možná našel způsob, jak prodat svého veterána. Pomoci by mu mohla jeho půvabná dvacetiletá dcera Lexxa, která mu u auta zapózovala. Na pohled tak určitě mnohonásobně zatraktivnila otcovo auto mezi ostatními prodejci. Ridley chce totiž vozidlo nabídnout na aukčním serveru eBay, kde se jeho dcerka bude jistě vyjímat.

Lexxa odvážně oděná do černých kraťáskových kalhotek a žlutého tílka ladícího s autem se o něj svůdně opírá a dává nožky od sebe. Pro většinu otců je asi focení podobných snímků u jejich dcer nemyslitelné, ale Ridley je nejspíš rozený obchodník a tuší, že mu kontroverzní jednání vynese i nějakou publicitu a právě jeho inzerát bude mít nad ostatními jasně navrch.

Ani Lexxa nevypadala, že by se cítila zneužitá a celou akci si spíš užívala. Navíc se evidentně inspirovala fotkami modelek na autosalonech nebo v časopisech s auto-moto tematikou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám