Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Michaela Kuklová se po dlouhé době objevila ve společnosti a opět všem dokázala, že na ní letošní bolestný rozchod s dlouholetým partnerem Romanem Holomkem, s nímž má syna Románka, nezanechal vůbec žádné stopy.

Ba naopak. Směle můžeme říci, že Kuklové to ve čtyřiačtyřiceti letech sekne mnohem víc než v době, kdy zářila coby princezna Jasněnka v pohádce Zdeňka Trošky. A to jí tehdy bylo teprve devatenáct let.

Štíhlá herečka svou přítomností doslova rozzářila okolí na křtu knihy o životě zpěvačky Marty Kubišové, který se konal v pražském Divadle Ungelt. Kuklová si pro tuto slavnostní příležitost oblékla černou halenku, jež odhalovala její dekolt a černé kalhoty s hnědým páskem. Jednoduchá kombinace Kuklové moc slušela, čehož si všimla i jedna z kmoter knihy o Martě Kubišové, Hana Zagorová (†75).

Kuklová vypadala odpočatě, svěže a vyrovnaně. Bývalé manželce Jiřího Pomeje (†54) se zřejmě blýská na lepší časy. Daří se jí také v pracovním životě. Vidět ji můžeme například v divadelním představení Tři v háji, které nastudovalo Divadlo Artur.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám