Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Amerika je známá svým benevolentním přístupem k tomu, jak jsou lidé na ulici oblečení. Celebrity možná někdy doufají, že je paparazzi v maskování za ‚obyčejného smrtelníka‘ nepoznají, ale většinou zůstane jen u zbožného přání. Potěšená z fotografů evidentně nebyla ani zpěvačka Janet Jackson, která si v domácím oblečení vyrazila i do ulic Los Angeles.

Šestačtyřicetiletá Janet se zastavila v místním obchůdku Health Nut pro něco malého k snědku, ale slavnou zpěvačku by v ní hledal jen málokdo. Neupravená tvář, neučesané vlasy, a především tepláky do gumy a obyčejné tričko - toto oblečení rozhodně hvězdný vzhled nepředstavovalo. Není divu, že se Janet dívala do země a doufala, že nebude k poznání.

Čokoládová popová diva také trochu nabrala na objemu. V porovnání s jejím vystoupením v londýnské Royal Albert Hall loni koncem června má dnes Janet určitě nějaké to kilo navrch.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám