Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná zpěvačka a finalistka soutěže Česko Slovensko má talent Eva Burešová dokázala, že není žádná světice, jak by se možná mohlo na první pohled zdát. Ba naopak, když na to přijde, je to pěkně odvážný diblík!

To předvedla při natáčení lechtivého videoklipu pražské rockové skupiny Flattus k písni Hoříš, v níž využila zpěvu, ale i jiných darů, které jí příroda nadělila.

Podle členů kapely Flattus má píseň Hoříš silně erotický podtext, který se snažili beze zbytku převést i na obrazovku. „Chtěli jsme využít toho, že je Evička nejen skvělá zpěvačka a naše dobrá kamarádka, ale že je zároveň především neuvěřitelně sexy. Diváci si tak rozhodně přijdou na své. Jen nevíme, jestli se klip kvůli některým scénám nebude muset vysílat až po desáté hodině,“ řekl se smíchem zpěvák kapely Jirka Hašek, který na Evu pěl jen chvalozpěvy.

Radost ze spolupráce je ovšem vzájemná. „S Flattus se mi vždy cokoli natáčí s velkou radostí. Banda přátel, výborná energie a profesionální přístup,“ řekla Eva, která s kapelou dlouhodobě spolupracuje jako příležitostná vokalistka a objevuje se na většině pražských koncertů. Nejinak tomu bude i na křtu videoklipu Hoříš, který se odehraje 10. prosince v pražském klubu Roxy, pochopitelně za přítomnosti jeho hlavní hrdinky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám