Hlavní obsah
Článek

Ještě předloni o něm nikdo u nás nevěděl, dnes je celebritou. A to i mezinárodní. Martin Staszko se v roce 2011 probojoval do finále hlavního turnaje Světové pokerové série a za druhé místo si odnesl výhru 72 miliónů korun. Celkově už kartami vydělal přes pět a půl miliónu dolarů (zhruba sto miliónů korun). Tenhle nenápadný a trochu tělnatý chlápek je ale nejen kvůli tomu obletován ženami!

Super.cz se ozvaly hned dvě dámy, které tvrdily, že s ním měly tu čest být v intimních chvílích. A prý jde o dokonalého milence znalého všemožných úžasných technik! Sám Staszko to s odkazem na to, že má přítelkyni, odmítl jako výmysl, bylo ale vidět, že mu podobná pověst lichotí.

A jaký je o něj vůbec ze strany něžného pohlaví zájem? „Žádosti o ruku nedostávám. Trochu zvýšený zájem je, ale není to přehnané. Většinou jsem ale v zahraničí, tak se mi nemají jak ozývat. Už mě ale žádají o podpis, což se stává i ve světě. Většinou jde o čtyřicátnice a padesátnice,“ prozradil nám sympaťák Martin na tenisovém turnaji v Hradci Králové.

Poker mu vynesl pohádkové jmění, z něhož prý prakticky nic nestihl utratit. „Nebudu to specifikovat. Něco jsem utratil, ale ještě pořád to není tolik. Jsem šetřivý a utrácím jen za to, co potřebuju. A sporťáky si nekupuju,“ tvrdí Staszko, který se už setkává i s lidskou závistí. „Zvlášť v Česku je to špatné. Ještě je to v normě, ale nejde o nic příjemného,“ dodává Martin, který je prý v deskových hrách neporazitelný, pokud byste ho ale vyzvali třeba na bruslařský závod, vyhrajete.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám