Hlavní obsah
Článek

Pokud máte rádi atraktivní slečny, které se nebojí svlékat před kamerou a ještě vám u toho přečtou zprávy, tak věřte, že pro vás máme opravdovou lahůdku.

Tentokrát se je opravdu na co dívat. Sympatická blondýnka Jana Waclawková ze severní Moravy se v našem videu svléká jen pro vás - společně s neméně atraktivní moderátorkou nahých zpráv Simonou!

Žhavá blondýnka Jana je novou sexy moderátorkou pořadu RedNews, který běží na nováckém kanálu Fanda. Společně se svou kolegyní Simonou Saifovou se bez špetky studu svlékla před kamerami a vy se nyní můžete pokochat jejím nahým tělíčkem.

Jana Waclawková se před kamerami poprvé objevila před dvěma lety. „Nejraději čtu lehce erotické zprávy, vždyť ty do nahých zpráv jednoznačně patří,“ svěřila se sličná kráska, která má nejraději slušné a galantní muže s uhrančivýma očima. U chlapů naopak nesnese vulgaritu.

Blonďatá dračice se nebojí odpovědět na žádnou intimní otázku. Jakou má nejraději sexuální polohu a na jakém neobvyklém místě si užívala sexuálních hrátek, se dozvíte v našem video medailonku.

Pokud vás Jana či Simona zaujaly, možná právě ony čekají jen na vás. Všichni milovníci nahých zpráv mají totiž až do 7. prosince šanci soutěžit o večeři s jednou krásnou moderátorkou. Více informací se dozvíte na stránkách Fandy.

Reklama

Další články

Načítám