Hlavní obsah
Článek

O mladinké herečce a modelce Helen Flanagan se mluví jako o novém sexsymbolu. Není pochyb, že veškeré předpoklady k tomuto lichotivému titulu má. Ačkoli se poslední tři týdny dobrovolně mučila v poměrně drsné reality show I’m a Celebrity... Get Me Out of Here!, ještě před svým odjezdem do džungle nafotila pro pánský časopis FHM sexy snímky. Helen ozdobí hned začátek roku, jelikož její snímek bude v novém kalendáři zmiňovaného časopisu pro rok 2013 použit na měsíc leden.

Teprve dvaadvacetiletá herečka rozhodně ví, co na muže zapůsobí, a tak kromě pohledu, který v sobě skrývá vášeň i stydlivost, si na sobě nechala jen miniaturní tanga, rozepnutý krátký svetříček a punčochy.

Flanagan na sebe upozornila kombinací dívčího vzhledu, útlého pasu, a především pak poprsím, které v mužích nepochybně probouzí fantazie. Přestože sama říká, že jí nevadí, když ji ostatní nazývají sexsymbolem, necítí se jím být. Prý je hlavně herečkou, ráda dělá modeling, a hlavně se chce věnovat svým koníčkům.

Kráska, jež se prozatím proslavila hlavně rolí v soap opeře Coronation Street, je už tři roky šťastně zadaná. Chodí s fotbalistou Manchester City Scottem Sinclairem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám