Hlavní obsah
Článek

Výtvarník Alex Dowis, který v show Česko Slovensko má talent skončil na druhém místě, přemýšlí o žalobě na zpěvačku a porotkyni soutěže Lucii Bílou (57), která se na něj v průběhu finále sprostě osočila a nazvala ho volem za to, že nesouhlasil s tím, že by se o případnou výhru rozdělil s ostatními finalisty.

Mezitím však stále probíhalo hlasování diváků, a tak vystoupení Bílé, jež se později Dowisovi omluvila, mohlo ovlivnit celkové výsledky show, kterou nakonec vyhrál operní pěvec Jozef Pavlusík.

"Já přímo nechystám žádnou žalobu na paní Bílou, ale můj realizační tým a lidé okolo mě se touto otázkou zaobírají," svěřil se Dowis serveru iDnes.cz.

Dowis, jenž si srdce diváků získal originálními kresbami, které vytváří světlem, je rozmrzelý zejména z toho, jak osočení Lucie Bílé později zasáhlo i jeho dceru.

Dowisovi je líto především to, že jeho dceři ve škole říkají, že táta je vůl, a že musí čelit těmhle věcem. Myslí si také, že názor veřejně známé osoby, jakou Lucie Bílá bezesporu je, přebírají rodiče, a posléze ho přenášejí na své děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám