Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vrátil se snad Josef Rychtář (65) ke své oblíbené činnosti za socialismu? Za bývalého režimu byl milenec Ivety Bartošové (†48) celkem třikrát odsouzen za majetkovou trestnou činnost (seděl i v base). A podle našich informátorů si prý zahrál na straku i v pondělí vpodvečer. „Ukradl nějaké jídlo, věci z ledničky, televizi a konferenční stolek,“ tvrdí zdroj z okolí Rychtáře. A nejen to!

K údajné krádeži došlo v domě, v němž donedávna žil se svou exmanželkou Darinou Novou (66). Patrně v reakci na to, že ho jeho bývalá paní nahlásila policii za brutální zmlácení, za něž dostal v pondělí podmínku, se rozhodl mstít. „Vystěhoval televizi, sekretář i konferenční stolek. To je ale ve společném jmění manželů, které dvojice nemá ještě vypořádané, takže by se mohlo lehce stát, že by mohl být obviněný z krádeže,“ tvrdí pramen.

Mnohem zajímavější je ale jeho rabování v kuchyni. „Úplně vybílil ledničku. Zmizely hrušky, mléko a další věci. Také dvě balení hladké a polohrubé mouky. Navíc odcizil i půlku chleba. Jeho žena prý kromě toho měla se zeleninou naložené maso na svíčkovou, i to z hrnce zmizelo. Zeleninu nechal, přestože by se mu možná hodila, protože bude muset vyvařovat své zraněné přítelkyni Ivetě,“ všiml si informátor, podle kterého některé potraviny nakoupil sám Rychtář, který se snaží neustále získat náklonnost své ex, ale přesto zdaleka ne všechno.

Darina Nová nakonec může být ráda, že si Rychtář vybil vztek takovým způsobem, a ne přímo na ní.

Reklama

Další články

Načítám