Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Středeční naprosto mimózní vystoupení zpěvačky Ivety Bartošové (†48) v televizi Pětka, kde se objevila v naprosto nepoužitelném, rozpadlém, zato však hádavém stavu, má dohru. A nikoliv finanční, další pokutu kupodivu nedostane. Už ale i moderátor Iveta živě Jan Antonín Duchoslav, který do té doby pěnici hájil, obrátil. „Iveta Bartošová opravdu byla v posledních dílech mimo - ne zcela psychicky v pořádku. Neumí si to ale přiznat, že potřebuje léčbu,“ řekl Duchoslav.

Objevily se informace, že zpěvačka nemohla skousnout, že jí při vysílání pokládal otázky na tělo. „Přestože Iveta byla lehce agresivní i vůči mně, po vysílání jsme se objali a rozloučili. Vnímá to tak, že pouze interpretuju dotazy lidí, kteří se jí na něco ptají. Pokud tam nějaký vnitřní hněv byl, tak se po vysílání proti mně neotočil,“ tvrdí Duchoslav, který v Blesku potvrdil svou domněnku, že Iveta Bartošová je podle něj nemocná, neumí si to přiznat, ale potřebovala by léčbu.

Podle našich informací se zpěvačce už nechtělo do studia ani přijít. Jenže její přítel Rychtář působí, jako by ho média fascinovala, a tak to byl možná on, kdo ji přemluvil, aby do Pětky dohopsala, i když asi měla málo krve v alkoholu, zkrátka indispozice neidispozice.

Také se prý před vysíláním měla strhnout hádka se štábem, kterému nastartovaná Iveta oznámila, že vůbec nebude mluvit a vše za ni řekne manažer a přítel v jednom balení. To se samozřejmě zaměstnancům Pětky nelíbilo. O tom prý Duchoslav nic neví, ale byl na to připraven.

„Proto jsem mu chtěl nechat prostor, ale snažil jsem se to eliminovat i tím, že jsem se obracel na Ivetu s otázkou, co si o té konkrétní věci myslí ona,“ vysvětluje svou taktiku Duchoslav, který drzého maloměšťáka Rychtáře zpacifikoval i za to, že si dovolil odpovídat za moderátora na otázku divačky přímo na něj. „Ten pořad řídím já a ne Rychtář. Protože si myslel, že to tam uchopí do svých rukou, bylo potřeba ho důrazně uklidit do patřičných mezí. On byl pouze hostem, nic víc,“ dodal Jan Antonín Duchoslav, který má rozmazlené Ivety a jejího pohůnka už asi také plné zuby.

Reklama

Další články

Načítám