Hlavní obsah
Článek

Kromě toho, že vyřešíme vaše největší předvánoční starosti, což je jistě právě výběr a nákup dárků, máme pro vás připravené dvě soutěže. Nakupování na internetu se stává stále častějším, právě z důvodu úspory času. Vybrané zboží dorazí až k vám domů nebo do práce. Poštovné a balné neplatíte již při objednávce nad 1200 Kč.

Tipy pro muže – co koupit manželce, přítelkyni nebo mamince

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Připravili jsme pro vás inspiraci, jaké dárky určitě udělají dámám radost. Velké oblibě se těší luxusní parfémy v originálním obalu s pumpičkou. Nyní AKCE 3 výrobky za cenu 1 - dárková sada parfému, tělového mléka a sprchového gelu, vše ve stejné parfemaci. Dalšími favority na skvělé dárky jsou např. výrobky z módní FC kolekce nebo ložní soupravy v různých variacích.

Nápady pro ženy na dárky pro manžela, přítele nebo tatínka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Samozřejmě také pro pány jsme připravili dárkové balíčky, které obsahují parfém, deodorant a sprchový gel – 3 výrobky za cenu 1. Pánům jistě také udělá radost nový kousek oblečení – módní FC kolekce nabízí např. jeansy klasické i barevné, kalhoty, svetry, bundy nebo kvalitní spodní prádlo. Z doplňků můžete vybírat tašky, čepice, ponožky, opasky. Pro muže, kteří rádi vaří, neváhejte a pořiďte to mu designové pomocníky do kuchyně.

Každé balení vyhrává - rozdáváme dárky za MILIÓÓÓN

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

DEDRA je český výrobce ekologické bytové kosmetiky a drogerie se 17letou tradicí. Nyní získáte ke každému zakoupenému pracímu prášku nebo tabletám na 30 praní nějaké „přeQápko“. Hlavní výhrou je plyšový maxisobík Alfons vysoký 2 metry! Celkem na vás čeká 33 MAXIsobíků.

Domácnost ve veselých barvách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milovníci praktických dárků si jistě vyberou z nabídky domácích pomocníků. Vychytávky ve veselých barvách určitě potěší každého z rodiny, ale také např. kamarády. Nejoblíbenějším výrobkem z této řady, je podle ohlasu našich zákazníků jednoznačně Sítko na sypané čaje z keramiky a silikonu za pouhých 69 Kč.

Plníme Vaše vánoční sny. Každý den losujeme jedno přání, které splníme!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pokud si chcete před Vánoci trochu oddychnout, zkuste napsat Ježíškovi své přání a pak jen každý den čekejte, zda se na vás usměje štěstí. Připravili jsme pro vás hru - soutěž, ve které nemusíte dokonce ani nic nakoupit a přesto můžete vyhrát! Každý pracovní den losujeme jednoho výherce, kterému odeslané přání splníme. Šance je až do 20. prosince!

Další články

Načítám