Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Léto je za dveřmi a s ním automaticky přichází potřeba doplnit či obměnit loňskou letní garderobu. Volbou číslo jedna by měly být šaty - povinná součást šatníku každé ženy. Vždyť v jakém jiném kousku oblečení si ženské pokolení může připadat tak svůdně, sexy a neodolatelně jako právě v šatech? Pozornost zaměřte na pestré vzory, pruhy a maxi délku. Vyberte si i vy ty své vysněné u Halens a vzhůru na pláž!

Staňte se nespoutanou královnou pouště

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V dlouhých šatech v africkém stylu se budete cítit neskonale smyslně. Tento model má vše potřebné k tomu, aby v nich vynikla vaše ženskost. Vzdušný materiál umocní ladnost pohybu, zajímavě propracovaný výstřih pak zdůrazní opálený dekolt. Tyto šaty, které si skvěle rozumí s extravagantním šperkem, by vám záviděla i sama Kleopatra.

Vzhůru na palubu nesmrtelné klasiky - vzhůru do námořnických pruhů!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pruhy se staly módní závislostí mnoha žen a jen tak rychle z kurzu nevyjdou. V šatech s motivem červeno-bílých pruhů se budete cítit nadmíru pohodlně a svěže. Bílé vsadky ve výstřihu a praktické kapsy dodávají celému modelu na originalitě a bezprostřednosti. Vzhledem k příjemnému žerzejovému materiálu jsou šaty vhodné pro horký den strávený na pláži, ale i při pochůzkách po městě.

Svěží a neodolatelná v pastelových barvách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nechte vyniknout své křivky prostřednictvím tohoto neskonale svůdného modelu, ve kterém se mísí elegance a letní rozjařenost. Přiléhavý střih šatů bude lichotit zejména štíhlejším postavám a ženám s vyvinutějším poprsím a zaoblenými boky. Tento outfit z vás učiní smyslnou femme fatale, na níž spočine zrak každého kolemjdoucího.

Žijte si svůj letní sen v šatech maxi délky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tuto sezónu bude léto maxi délkám fandit, ba přímo nadržovat. Modré maxi šaty s potiskem v čínském stylu jsou skvělou volbou pro všechny druhy postav. Štíhlé a vysoké ženy v nich mohou dát na odiv svou gazelí siluetu. Ty z vás, kterým nebyly dány do vínku ideální míry a dlouhé hubené nožky, mohou své nedostatky v tomto modelu spolehlivě zakrýt. Zavazování za krk a odhalená ramena udělají za celým outfitem dokonalou tečku.

Proměňte se v jedinečnou krásku s duší šelmy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V šatech kaftanového střihu s exotickým potiskem se stanete královnou pláží. Model je vhodnou variantou pro ženy, které by rády zamaskovaly případné nedokonalosti v partiích bříška či zadečku. V jejich volném střihu se kdejaká vada na kráse totiž zaručeně utají. Buďte výjimečná a staňte se majitelkou těchto nadčasových extravagantních šatů, v nichž navíc skvěle vynikne vaše sexy opálení.

Další články

Načítám