Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová oslňuje nejen svým nesporným pěveckým talentem, který dokázala zúročit v úspěšné německé kapele Die Happy a řadě muzikálů, ale i bujnými vnadami, které tak ráda ukazuje v odvážných šatičkách s hlubokým výstřihem. Martu Jandovou a její odvážné dekolty obdivujte v naší fotogalerii.

Na rozdíl od Dary Rolins (51) či Ilony Csákové (53), jejichž napěchované hrudníčky jsou dílem umění plastických chirurgů, se Marta Jandová může pochlubit čistě přírodním materiálem, který doma laská její partner, gynekolog Miroslav Verner.

Snad na každé velké společenské akci - Českým slavíkem počínaje a hudebními cenami Anděl konče - se Jandová stává středem pozornosti a diváci i kolegové z branže rázem nevědí, kam s očima. Zato fotografové mají žně.

Ať už řádí na koncertním pódiu nebo jen tak klábosí v zákulisí, její svůdný dekolt přitahuje pohledy všech mužů jako magnet. Samozřejmě není nouze ani o pořádné trapasy.

Jeden takový se Martě stal před dvěma lety během finále show Česko Slovensko má talent. Diváci tehdy zírali s otevřenou pusou na to, jak se Martě, která divoce křepčila na pódiu s kapelou Die Happy, dere ven z těsného korzetu její levá bradavka.

Reklama

Další články

Načítám