Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dopřejte i sobě krásný dárek! Online nákupy jsou lákavé a cenově výhodné. Poradíme vám jak si bez rizika vybrat prádlo na internetu.

Nebojte se vybrat ty nejkrásnější podprsenky pod stromeček na internetu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

E-shopy sice nabízejí možnost nakoupit z pohodlí domova – a bez problémů třeba o půlnoci, ale prádlo si můžeme prohlédnout jen na obrázku. Vyberte si proto nejoblíbenější podprsenky od spolehlivého internetového obchodu Astratex, který otevřel novou kamennou prodejnu!

Bezchybně padnoucí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nejdůležitější je dobře padnoucí podprsenka. Máte obavy z výběru špatné velikosti? Astratex nabízí nejen možnost výměny zboží, ale i vrácení peněz. Tyto trable vás minou u této nejoblíbenější podprsenky od výrobce Gaia. Výborně padne každému typu postavy a zajistí komfortní nošení i exluzivní vzhled. Přijďte se přesvědčit o jejich kvalitách osobně do nově otevřené kamenné prodejny v centru Prahy v pasáži Světozor!

Maximální úspora času i peněz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Online nákupy jsou lákavé pro nižší ceny. Ty však velmi často kazí poštovné. Poplatky za přepravu sice úplně odčarovat nejde, ale u Astratexu vám je odpustí při nákupu na 1499 Kč. Řešením mohou být také osobní odběry. Pokud jsou navíc kombinovány s možností vyzkoušet si jednotlivé modely, jedná se o optimální variantu. Kupte si k Vánocům luxusní podprsenku Caffe latte za neodolatelnou cenu! Pokud si dopřejete rovnou dvě a nějakou drobnost k tomu a máte poštovné zadarmo.

Doručení do druhého dne

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Doba dodání je samozřejmě ožehavé téma. V některých e-shopech vám zboží odešlou do druhého dne, jinde můžete čekat i několik týdnů. V Astratexu je všechno zboží skladem a objednávky se expedují nejpozději druhý den, většinu objednávek však stihají při platbě na dobírku expedovat ještě v den objednání, a tak se z modelů objednaných dnes můžete těšit už zítra. Čekat déle rozhodně nelze na doručení podprsenky Gabriela, která díky svému polovyztužení a květinovému motivu vytváří krásný plný dekolt!

Na internetu seženu to samé, co v obchodě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

E-shopy mají většinou mnohem větší sklady než kamenné prodejny, a právě díky neomezenému místu na internetu nabízí prádlo, které jinde vůbec neseženete, například krajní velikosti, které se běžným obchodníkům nevyplatí v kamenných obchodech nabízet. Na Astratexu si vyberou kvalitní a hezké podprsenky ženy s poprsím ve velikosti od 65A až po 110G. Dámy s velkými prsy mají problém sehnat moderní a krásné spodní prádlo, proto jsme do nabídky zařadili i podprsenky pro plnější tvary.

Další články

Načítám