Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Postel je místo, kde nabíráme síly do dalšího dne. Postel je místo odpočinku a relaxace. Užijte si chvilky lenošení na maximum a oblečte svou postel do nového kabátu – nebudete litovat. Správně zvolená barva povlečení může změnit atmosféru v celé místnosti. Inspirujte se kousky, které jsme pro vás vybrali, a dodejte své ložnici ten správný šmrnc.

Povlečení jedině z bavlny!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Při výběru povlečení nepodceňujte volbu materiálu! Bavlna je tradiční přírodní materiál, jehož přednosti nelze napodobit. Povlečení z bavlny je na rozdíl od umělých materiálů savé a prodyšné a na dotek hned poznáte rozdíl. Dopřejte si to nejlepší!

Modrá: Pohoda a relaxace

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Něžné povlečení Juliet do ložnice vnese svěží atmosféru. Modrá barva uklidňuje a pomáhá tělu nabrat nové síly. Zajímavý motiv v odstínech modré vás naladí na harmonickou vlnu. Hebká a měkká bavlna si vás okamžitě získá, a vy tak každý den vstanete s úsměvem na tváři.

Zvířecí motivy: Vášeň a živočišnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Máte rádi exotiku? Povlečení Bengal je pro vás jako dělané! Zvířecí motivy vnesou do vaší ložnice tu pravou atmosféru divočiny. Elegantní bavlněný satén ocení každý, kdo miluje luxus, a díky oboustrannému motivu může být vaše ložnice každý den jiná!

Námořnické barvy a elegantní proužek

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Proužky měly v ložnicích vždy své místo. Také na ně nedáte dopustit? Zkuste moderní provedení a vaše ložnice získá ten správný šmrnc. Nestárnoucí barevná kombinace modré, bílé a červené vás rozhodně nudit nebude díky oboustrannému vzoru. Bavlněný satén vás v létě zchladí a v zimě zahřeje – co víc si přát?

Originální povlečení pro styl vaší ložnice

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete dodat ložnici osobitý styl? Vsaďte na bavlněné povlečení Neon. Unikátní vzor vnese do ložnice jiskru a barevná kombinace hnědé, žluté a modré působí vskutku netradičně. Oboustranný vzor vám dává možnost mít postel každý den trochu jinou. Získá si prodyšná a hebká bavlna i vás?

Další články

Načítám