Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O pořádné ‚antré‘ se v pátek na letišti ve Vídni postarala modelka Yasmine Petty. Ta přiletěla do rakouské metropole k příležitosti sobotního konání charitativní akce Life Ball podporující boj proti AIDS. Spolu s ní z letadla na přichystaný červený koberec vystoupil i stylista a vizážista Avo Yermagyan, který Yasmine chvíli i nesl v náručí jako největší celebritu. Extravagantní dvojice tak předvedla fotografům trochu komedie, kterou modelka dovedla do dokonalosti, když nechala své dlouhé šaty vlát ve větru, a všem tak ukázala, co nosí pod nimi.

Na letošní akci, která je již tradičně největší svého druhu v Evropě, bylo možné zhlédnout módní přehlídku Roberta Cavalliho. Před vídeňskou radnicí v průběhu večera vystoupila i řada hvězd. Celá show je přístupná divákům zdarma, ale účelem je vybrat finanční obnos na pomoc nemocným AIDS a celkově na tuto nemoc upozornit. Každoroční účast na této události je 40 tisíc diváků.

Reklama

Další články

Načítám