Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) září štěstím vedle nového přítele, italského šlechtice Domenika Martucciho (47). "Je to velmi čistý člověk, jsem zase šťastná," říká zamilovaná Iveta. Spíše by ale měla být na pozoru. Super.cz své zkušenosti s Domenicem prozradila jeho expřítelkyně, zpěvačka Míša Nosková (41).

"Chodili jsme spolu v létě 2007. Seznámili jsme se v Salsa baru. V té době ještě bydlel Domenico v Olomouci a já tam za ním hodně jezdila. Dostal mě svým smyslem pro humor a skvěle se s ním povídalo. To jsem ale ještě netušila, co mě během našeho vztahu potká," řekla Super.cz Nosková.

Pár se rozešel po čtyřměsíční známosti. "Rozešla jsem se s ním kvůli tomu, že mě za čtyři měsíce stihl pětkrát podvést a chodil do bordelů," řekla drsně zpěvačka. "Nejhorší bylo, že jsem se to nedozvěděla náhodou, ale ještě se s tím doma chlubil," vzpomíná Nosková.

A co by Míša poradila Ivetě? "Ať si užívá dokud to jde a dokud to je hezký. Třeba se stane ale zázrak a Iveta ho změní," dodala s úsměvem zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám