Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Tereza Maxová (52) obvykle pořádá v rámci své nadace a projektu Teribear dětem akce pouze pro děti z dětských domovů a pěstounských rodin. Letos se poprvé rozhodla pro výjimku a na Mezinárodní den dětí ji mohou potkat i ostatní děti.

Předpověď počasí nevypadá zrovna příznivě, ale Tereza zve všechny v sobotu na pražské koupaliště Petynka, kde se ovšem, i když by si to zejména tatínkové moc přáli, zřejmě do plavek nesvlékne a své dokonalé křivky neukáže.

Návštěvníci se ale mohou těšit na cirkus La Putyka, taneční vystoupení lektorů ze studia Dance Academy Prague by Yemi A.D. nebo skupinu Eddie Stoilow. Programem bude provázet moderátor Daniel Čech, který je známý z pořadu Na stojáka, a svým uměním jistě ohromí kouzelník a komik Richard Nedvěd.

Speciálně pro děti je určena hudební revue Myš Maš a diskotéka s karaoke spolu s rozmanitým doprovodným programem, setkání s živou panenkou Barbie či postavičkami z Monster High. Na dětský den s Teribearem přijdou i bývalý reprezentant ve fotbale Jan Koller, režisér a příležitostný herec Jakub Kohák, herečka Jitka Schneiderová (51) a další známé osobnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám