Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Podle posledních informací známá americká zpěvačka Jessica Simpson (32) se svým snoubencem Ericem Johnsonem čeká druhé dítě. Když byla ve čtvrtek spatřena na letišti v Los Angeles, nedávala na sobě nic znát a s nikým se nechtěla bavit.

Půvabná blondýnka, která po porodu neuvěřitelně shodila, se na letišti objevila se svým přítelem a rozkošnou dcerou Maxwell, která roste jako z vody.

Bývalá manželka zpěváka Nicka Lacheye se ještě nedávno nechala slyšet, že by se chtěla co nejdříve za svého snoubence provdat, ovšem těžko říci, zda se svatba v dohledné době uskuteční, když je Jess opět těhotná.

„Jessica se chtěla vdát ještě před Vánocemi, uvažovala o prosincovém datu. Pak ale Cacee (její přítelkyně a bývalá asistentka, pozn. redakce) stanovila datum svatby s přítelem Donaldem na prosinec, otec Jessicy byl obviněn z pletek s mladými muži a k tomu zjistila, že je těhotná. Její plány tak šly stranou a svatbu odložila. Nicméně se chce stále vdát a zvažuje to, že by si Erica vzala ještě předtím, než porodí druhé dítě,“ uvedl zdroj ze zpěvaččina blízkého okolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám