Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prodej nemovitosti v Hollywood Hills, kde bydlí Halle Berry (57) se svou dcerou Nahlou, se nejspíš urychlil událostí z minulého týdne, kdy se v něm poprali současný přítel herečky, herec Olivier Martinez, a model Gabriel Aubry, s nímž má Halle malou Nahlu. Důvodem rozporu byla právě jejich společná dcerka, kterou Berry nechce svému ex moc ‚půjčovat‘, a dokonce se s ní i se svým současným snoubencem Martinezem chtěla odstěhovat do Francie.

Ke rvačce údajně došlo před vchodovými dveřmi a ani jeden z aktérů z ní nevyšel bez zranění. Není divu, že herečka už nechce mít s místem, kde prožívala dlouhodobě spíš stres než radost, nic společného. O prodeji se sice spekulovalo již dříve, ale nyní vše nabralo na obrátkách.

Berry není jedinou slavnou osobností, která tento dům obývala. Nemovitost před několika lety pořídila od herce Frankieho Munize. Nyní je údajně na prodej za 15 miliónů dolarů (291 miliónů korun). K domu s pěti ložnicemi, prostornou zahradou, bazénem a malými lázněmi patří ještě pozemek s domem pro hosty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám