Hlavní obsah
Článek

Pětatřicáté narozeniny bývají mezníkem v životě každé ženy. Své o tom ví i moderátorka Gábina Partyšová (45), která si k blížícím se narozeninám nadělila opravdu specifický dárek. Poprvé v životě se odhodlala a absolvovala zkrášlovací proceduru. A došlo i na jehly!

„Nikdy jsem nebyla zastánce šílených plastických úprav. Nelíbí se mi ani takové ty typické botoxové lady, které v důsledku zákroků přišly o svou vlastní mimiku,“ míní Partyšová, která si poprvé v životě nechala vyplnit vrásky na čele a mezi obočím.

„Nepotřebovala jsem to akutně. Aplikace revolučním výplňovým materiálem, kdy se v místě vpichu začne tvořit vlastní kolagen, který vrásku vyplní, mě okamžitě přesvědčila. Během chvíle jsem se tak zbavila vrásky, kterou mám nejspíš od toho, jak se občas mračím,“ směje se Gábina.

„Společně s paní doktorkou Ivanou Němečkovou jsme se shodly na tom, že těmi nejproblematičtějšími partiemi, které hned prozradí věk ženy, jsou krk a triceps. Prevence je důležitá. A tak jsem si hned úžasnou technologií nechala právě tyhle partie vyhladit a zpevnit,“ uzavřela vyprávění Gábina.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám