Hlavní obsah
Článek

Když se někteří slavní čeští sportovci dočkají čtyřicítky, splaší se jim hormony, zblázní se a odcházejí od rodiny. Po hokejovém brankáři Dominiku Haškovi je dalším v řadě fotbalista Karel Poborský, který se odstěhoval od rodiny a našel si milenku. A i když zatím popírá, že by se rozváděl, jeho žena Marcela se nenechá asi veřejně ponižovat a bude požadovat odluku nejen na loži, ale i oficiální - úřední mocí posvěcenou. A podle některých informací se při vypořádání majetku bude bojovat řádově o desítky miliónů korun!

Jak uvedl deník Aha!, sportovec si za svou fotbalovou kariéru vydělal kolem 350 miliónů korun. Spolu s ženou vlastní rodinnou vilu v Hluboké nad Vltavou za patnáct miliónů, luxusní kvartýr v nejdražší pražské Pařížské ulici za stejnou sumu, dva domy v Budějovicích za celkem dvacet miliónů a panelákový byt tamtéž za dva milióny korun. Kromě toho jsou tu zisky z úspěšného kšeftování s pozemky a z dalších byznysů.

„S Marcelou mají všechno napůl, ale finance řídila ona. Bude ho to stát majlant,“ prozradil listu údajný zdroj. Manželka Poborského může jen doufat, že její muž se, na rozdíl například od „hokejky“ Jiřího Šlégra, který opustil manželku Kateřinu kvůli milence Lucii Králové, zachová jako rytíř a nebude se snažit rodinu, kterou rozbíjí, oškubat, nebo, nedej bůh, odklonit majetek jinam, aby se nemusel dělit až tak moc…

Reklama

Další články

Načítám