Hlavní obsah
Článek

Kdekdo by při pohledu na ni řekl, že jí je dvacet, maximálně třicet let. Heidi Janků (61) ale nedávno oslavila dovršení věku, po kterém se spousta žen při pohledu do zrcadla (zbytečně) hroutí. Na jejím těle to však není poznat. Nikde ani náznak toho, že by stáří pomalu začalo klepat na dveře. Právě proto Janků vybrali jako moderátorku nového erotického pořadu Intim Night televize Barrandov. Podívejte se do fotogalerie, na co stanice diváky láká!

Každý pátek bude po dvaadvacáté hodině řešit zpěvačka s hosty věci, nad kterými by se při konverzaci v běžné společnosti asi leckdo červenal. Má pro to vrozené vlohy.

Vždyť Heidi za svou kariéru nafotila řadu rajcovných fotek. Už v roce 1990 hned po Báře Basikové nafotila nahé snímky pro tehdejší časopis LuckyBoy. Loni třeba zase odhodila horní díl plavek u nového bazénu. S nahotou problém vůbec žádný nemá. „Jde jen o to, aby fotky byly vkusné a nevypadaly jako z gynekologické ambulance – do toho bych nešla!“ svěřila se Sedmičce.

A o svém angažování v Intim Night říká: „Tak trochu se mi to hodí do strategie, kterou pro mě vymyslel autor a producent mých dvou nových písní Stano Šimor – prostě Heidi nám dospěla. Nebo zestárla? (smích) Hlavně to vidím jako příležitost naučit se zase jinak přemýšlet. Není to ale alfa a omega této mé životní etapy. Budu se samozřejmě snažit, aby mé moderování bylo milé, příjemné a aby ten pořad na obrazovce vydržel co nejdéle, samozřejmě bez změny moderátorky,“ dodala Heidi s tím, že nás bude dál oblažovat svým zpěvem, třeba o čančání se.

Reklama

Další články

Načítám