Hlavní obsah
Karen Mchitarjan
Článek

Nadějný mladý olomoucký fotbalový odchovanec, juniorský reprezentant Česka a v současnosti hráč B týmu anglické Chelsea Tomáš Kalas nezahálí. Je to teprve měsíc, co se rozešel se svou přítelkyní a už má novou partnerku. A vybral si opravdu dobře. Jeho novou přítelkyní je totiž mladá nadějná modelka Kristýna Pumprlová. Jeho okolí ho ale varuje. Prý je to zlatokopka.

„Jsem dobrý přítel Tomáše Kalase, hráče z Chelsea. Není to hezké, ale chtěl jsem vám napsat ohledně jeho pár dní nového vztahu se sedmnáctiletou modelkou Kristýnou Pumprlovou. Kristýna je vyloženě zlatokopka. V minulosti žila s italským milionářem, následovně s fotbalistou juniorské Sigmy, který ji evidentně omrzel, protože jeho konto nebylo tak silné, jak si slečna přála. Pak přesídlila do jiných, avšak bohatších vod,“ napsal nám údajný Tomášův kamarád. Kristýna se v roce 2008 stala Bravo Girl. Ihned po soutěži se začala věnovat modelingu naplno a již stihla zazářit v několika celosvětových kampaních.

„Tomáš se kvůli ní rozešel se svojí dlouhodobou přítelkyní, která to nenese zrovna lehce. Nikdo nechápe, proč zahodil tak velkou lásku. Co ho ke Kristýně přitahuje? Její silikonová prsa? Nebo možnost větší popularity? Ty silikony budou více pravděpodobné,“ píše rozhněvaný pisatel. A Kristýna vztah nepopírá. Odmítá ale tvrzení, že by byla s Kalasem kvůli jeho fotbalem nabytému majetku.

„My se s Tomášem známe dlouho. Už když hrál v Olomouci, tak jsme se spolu bavili. Byli jsme si sympatičtí. Já jsem pak letěla pracovně do Londýna. Když jsme se znovu potkali, zaujal mě. Je to sympatický a hodný kluk. Já jsem předtím neměla dobrý vztah. On byl už nějakou dobu po rozchodu,“ svěřila se Super.cz Pumprlová.

„Není pravda, že bych měla plastiku prsou. Nevím, proč to někdo tvrdí, ale nikomu do toho nic není, jestli ji mám nebo ne. Myslím si, že není důvod, aby někdo říkal, že mám umělá prsa. Každé holce jednou dorostou. A rozhodně nejsem zlatokopka. Už sedm let vydělávám vlastní peníze. Nepotřebuju cizí. Od kluka v mém věku bych si nevzala ani korunu. Chci totiž lásku a ne sponzora,“ dodala Pumprlová. Jenže když se podíváte na její fotky před a po zisku prsou, nevypadá to na přírodní cestu.

Reklama

Další články

Načítám