Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco dámské osazenstvo ze seriálu Přátelé ve složení Jennifer Aniston (55), Courteney Cox (48) a Lisa Kudrow (49) oslňují svým mladistvým vzhledem dodnes, Matthew Perry (43) alias Chandler dokazuje, že od dob tohoto populárního sitcomu už nějaký pátek utekl, ačkoli byl z celé šestice nejmladší. Od začátku natáčení je to téměř dvacet let, a tak není divu, že se z mladíků stali chlapi i se vším, co věk přináší. Zaoblující se bříško nebo šediny nevyjímaje.

Herec má však za sebou dost pošramocenou minulost. Již v roce 1997 se léčil se závislostí na Vicodinu a o tři roky později dramaticky zhubnul kvůli zánětu slinivky břišní. I poté následovalo léčení, závislý byl Perry na opiátech a alkoholu.

Podle dostupných informací se navíc Matthew v neděli opravdu chystal za svými kolegy z Přátel, kde kromě zmiňovaných dam nechyběl ani Matt LeBlanc, známý seriálový svůdník s poněkud delším vedením Joey. Perry byl fotografy přistižen u benzínové stanice v Malibu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám