Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byla českou Paris Hilton. Málokterý večírek se uskutečnil bez jejího alkoholového excesu. Nyní se ale modelka a bývalá vicemiss Michaela Štoudková (38) usadila a jak sama říká, zřejmě našla toho pravého. S přítelem Karlem žije již půl roku ve společné domácnosti, a dokonce si oblíbila i jeho syna, kterého má s bývalou partnerkou ve střídavé péči.

"S Karlovým synem jsem se seznámila asi po měsíci vztahu. Žádný problém není. Čekala jsem na toho pravého a doufám, že už je to on. Karel nikdy nebyl ženatý, to pro mě bylo podstatnější než to, že má syna. Ani na chvíli jsem nepomyslela na to, že by to měl být problém. Máme se s jeho synem rádi," řekla Super.cz Míša.

Vlastního potomka zatím neplánuje. "Biologické hodiny mi ještě netikají. Máme doma Káju, to zatím stačí. Mám děti ráda, ale ještě chvíli počkám," upřesnila Štoudková.

Míša se pomalu přestává věnovat modelingu. "Stárnu, věnuji se mu už méně. Rozjíždím blog, který je o módě a lifestylu. Je to víceméně koníček, vytvářím teď něco dalšího, ale zatím o tom nemůžu mluvit," dodala Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám