Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak je vidět, nejen u nás se táhnou soudy klidně několik let. Herečka Amy Locane-Bovenizer (40), kterou si možná pamatujete z několika epizod seriálu Melrose Place, se dočkala soudního stání kvůli dva roky starému případu. V opilosti tehdy narazila do vozidla a zapříčinila smrt nevinné ženy. Za vraždu druhého stupně jí hrozí trest až 15 let vězení.

Herečka si tehdy nevšimla vozu, který chtěl zabočit ze silnice na příjezdovou cestu v Montgomery Township v New Jersey. Jelikož jela ještě zhruba o 50 kilometrů rychleji, než v daném úseku měla, neštěstí na sebe nenechalo dlouho čekat. Locane-Bovenizer srážkou s vozidlem způsobila smrt šedesátileté Heleny Seeman, která seděla na sedadle spolujezdce. Její manžel Fred Seeman vyvázl s těžkými zraněními.

Soud herečku uznal vinnou z vraždy 2. stupně - tedy neplánované a nezáměrné vraždy. Amy se již z vazby nedostane ani na kauci a musí si počkat na verdikt. Za zabití ženy jí hrozí 10 let za mřížemi a dalších 5 pak za zranění jejího muže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám