Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Gabriela Partyšová (45) a Josef Kokta oznámili rozvod a hned se začalo spekulovat, co za tím může být. Sama moderátorka TopStaru tvrdí, že hlavním důvodem je ochrana před Ornellou Štikovou (31), exmilenkou jejího muže, a její matkou. „Chceme ochránit syna před rodinou, která nám dost dlouhou dobu dělala zle a mohla by v tom pokračovat. Proto jdeme každý svou cestou,“ řekla Super.cz v exkluzivním vyjádření.

„Všechny okolnosti nás donutily k tomu, abychom tu žádost o rozvod podali. Tímto rozhodnutím chce Pepa ochránit mě a Kristiana. Hodně jsme si o tom povídali. Zjistili jsme, že takhle žít nechceme. Hlavně jsme dál nechtěli ohrožovat malého. Dospěli jsme k názoru, že tahle varianta je jediná rozumná, jinak bychom se navzájem utrápili,“ tvrdí Partyšová, která už bydlí s Kristianem sama. V jeho zájmu se ale rodiče rozhodli nehádat a na všem jsou domluveni. Chtějí, aby dále vyrůstal v harmonickém prostředí.

A co pro Gábinu bylo poslední kapkou? „Těch kapek byl celý rybník. Najednou to člověka dožene, ani neví jak. Jednoho dne se probudí a cítí to tak, že v tom manželství nemá cenu pokračovat,“ popisuje své pocity moderátorka. Ta prý Ornelle sex s jejím mužem vůbec nevyčítá.

„Nepranýřuji ji za to, že se zamilovala a spala s mým mužem. To je jeho kravina. Ona má absolutní právo jako svobodná devatenáctiletá dívka dělat, co chce a randit s kým chce. Ale zaslouží minimálně trest od soudu za to, jakou mediální lavinu spustila a jak sáhla na lidská práva mé rodiny,“ říká Partyšová neoblomně s tím, že nevěru by svému muži odpustila, nebýt toho, jak byl románek v médiích hojně prezentován. Ani to mu však prý nejde moc vyčítat, protože neměl možnost je zastavit.

„Ony jsou tak šílené, že se to zarazit nedalo. Každý rozumný člověk vidí, že to je přes veškeré možné hranice. Ornella s maminkou na naší rodině spáchaly tak hrozný čin, že to je neodpustitelné. To si s nimi už ale musí Pepa vyřídit sám a netahat do toho mě a Kristiana,“ uzavřela Gabriela Partyšová.

Reklama

Další články

Načítám