Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes už exmanžel Venduly Svobodové (52) Patrik Auš se brání tvrzení své bývalé ženy, které prý nevrátil majetek po zesnulém Karlu Svobodovi, a navíc vyžaduje tučné výživné. Auš se k výpadům Venduly nechtěl dlouho vyjadřovat, nakonec se však začal bránit.

„Mohu vás ujistit, že peníze po Karlu Svobodovi (†68), kterého jsem si vážil, a kterého si teď vážím ještě více, si skutečně nenárokuji a ani si samozřejmě nenárokuji žádné výživné a podobné absurdní nesmysly. Ona se pravda brzy ukáže, teď je proti mně záměrně vedena špinavá mediální válka, která se v historii již objevila v jiném obsazení,“ napsal na sociální síť Patrik Auš.

Svého syna se zastala i jeho matka Svata Aušová. „Chtěla bych uvést na pravou míru informace, které se objevily v souvislosti s údajným výživným, které by snad můj syn chtěl po Vendule nebo by chtěl „vysoudit“ peníze Karla Svobody. O ničem takovém se nikdy nejednalo ani mezi Patrikem a Vendulou a ani mezi Patrikem a právními zástupci. Jsou to opět nesmysly a výmysly, aby články byly zajímavější,“ napsala Super.cz Aušová.

Jak to tak vypadá, válka mezi Vendulou Svobodovou a Patrikem Aušem se rozjela na plné obrátky i po celkem rychlém rozvodu. Kdoví, s čím Vendula vyrukuje příště.

Reklama

Další články

Načítám