Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Největším hrdinou letošního předávání cen Český slavík byl nesporně Tomáš Klus (37), který po čtrnácti letech pokořil božského Gotta a sesadil ho na stříbrnou příčku. A Klus měl, zdá se, štěstí celý rok. Dle svých slov potkal tu pravou lásku v podobě půvabné zpěvačky Tamary Kubové, se kterou čeká svého prvního potomka. Nezpochybnil ani případnou veselku.

A vy se můžete podívat, kde současný Slavík, který zažil už v dětství několik tragických událostí, bydlí. V nuselském podkrovním bytě bude nejspíše vychovávat s Tamarou své první „Klusátko“. Sám nedávno popřel spekulace o tom, že by stavěl dům za Prahou, a dále pokorně splácí hypotéku na svůj půdní byt.

„Před rokem a půl jsem chytl hypotéku na byt, hodně to teď řádí a svět na to kašle. Nicméně neplánuji v brzké době navyšovat schodek svého rozpočtu. Chuchle byla kachna,“ sdělil před nedávnem Super.cz.

Jméno Tamary Kubové sice na schránce ještě nenajdeme, u Tomáše prý ale pobývá poměrně často. „Vídáme ji zde poměrně často, oba dva tady chodí do parku venčit své pejsky,“ svěřil nám soused Tomáše Kluse.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám