Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá Miss sympatie Daniela Frantzová prožila loni hrůznou zkušenost. Moc se těšila na miminko, ale v druhém trimestru lékaři zjistili, že dítě se nevyvíjí, jak by mělo, a tak musela ze zdravotních důvodů na interrupci. Byla úplně zoufalá.

Teď už je ale exotická kráska opět šťastná. "Tak jsem tady s dobrou zprávou. Jsem opět těhotná," ozvala se Super.cz. Na verdikt lékařů, zda je plod v pořádku, si ale musela hodně dlouho počkat. Teď je v šestém měsíci.

"Jsem na začátku šestého měsíce, ale opět se to neobešlo bez komplikací. Z krevních testů se doktorům něco nezdálo, tak jsem podstoupila odběr plodové vody. Teprve teď mi řekli výsledek, že je vše naprosto v pořádku. Tak mi tedy spadl kámen ze srdce," svěřila.

Protože z plodové vody se určí i pohlaví dítěte, tak už Daniela ví, že její tříletá Berenika bude mít sestřičku. Straší ji už jediná věc, porod. "Doufám, že to nebude tak hrozné, jako když jsem rodila Bereniku," přiznala své obavy. Tehdy totiž strávila na porodním sále dva dny. "Mluvili jsme o tom s doktory a doporučují mi císařský řez, už s ohledem na minulé komplikace," uzavřela šťastná budoucí maminka.

Reklama

Další články

Načítám