Hlavní obsah
Článek

Další z řady příšerných opileckých vystoupení zpěvačky Ivety Bartošové (†48) je za námi. A při něm se ženě, která ze sebe stále dělá hodnou obyčejnou selku, která má všechny kolem sebe ráda, podařilo hrubě urazit Michala Davida (63). Muže, jenž se jí snažil spolu s ostatními vytáhnout ze dna zpět na vrchol. „Vnutil se mi na koncert,“ postěžovala si pěnice divákům pořadu Iveta živě pohoršeně. „Nemluví pravdu. Okamžitě s ní končím,“ ztratil trpělivost s pijankou zpěvák a skladatel.

„Já ho mám ráda. Ano. On se vlastně sám tady při živáku pozval na můj koncert. Já jsem s ním nepočítala. Míšo, sorry, to nebylo v plánu,“ blábolila společensky unavená Bartošová ve středečním vysílání TV Pětka. Takhle „vděčně“ poděkovala člověku, který to s ní myslel dobře a vyšel jí vstříc.

„Už se to ke mně doneslo. Do Lucerny jsem se rozhodně nevtírnul. Je to tak, že mi asi před měsíce volal Vláďa Kočandrle, jestli bych byl ochoten zazpívat tam písničku jako host. Protože mám Ivetu rád, souhlasil jsem. Po tom včerejšku to už nepřipadá v úvahu,“ svěřil se Super.cz zklamaný Michal David. Co si vůbec o Bartošové myslí?

„Je před Vánoci, tak budu gentleman a nebudu to nijak rozebírat. Přeju jí, aby měla sílu se z toho dostat. Jak je vidět, bohužel tak jednoduché to nebude. Těžko,“ krčí rezignovaně rameny. „Nejlepší by bylo, aby se měla dobře a bylo jí fajn. Asi pro to ale musí udělat víc. Třeba na to pořád ještě má, já nevím. Jak to vidím já, nemá to bohužel asi moc perspektivu,“ ví své Michal David, který chtěl Ivetě napsat novou písničku. Pro člověka v takovém stavu to ale asi nemá cenu.

„Vážně jí přeju vše nejlepší. Znám ji hodně let, dělali jsme spolu, měl jsem ji vždy rád. To, co tam pronesla, bylo podle mě v nějakém deliriu. Asi vůbec neví, co řekla a jak řekla,“ dodal zpěvák a skladatel.

Reklama

Další články

Načítám