Hlavní obsah
Článek

Jeden skandál za druhým. Proti Jaru Slávikovi (49) se v poslední době opět snesla vlna nevole. Tentokrát ne kvůli tomu, co prováděl v minulosti, ale kvůli tomu, jaké praktiky údajně používá ve svém byznysu nyní.

Coby jeden z porotců nedávno skončené soutěže Česko Slovensko má talent prý Slávik nutil vybrané nadějné zpěváky smluvně se zavázat ke spolupráci s jeho agenturou, jinak ze soutěže poletí. Talent netalent.

Jednou z nich měla být i exotická Esther Lubadika. „Měsíc dopředu ladíme s produkcí za pomoci právníků smlouvu. Za velkých obtíží najdeme konsenzus, a pak mi cestou na natáčení semifinále přijde od Slováků mail, že je potřeba ještě podepsat dodatek. Odmítnu to řešit telefonicky, divím se a uzavřu věc s tím, že toto budeme řešit posléze. A mezitím Esther v zákulisí vyhrožují, že pokud nepodepíše, v soutěži končí. Než jsem tam dojel, v pláči a pod tlakem podepsala,“ řekl Spyi manažer a choreograf zpěvačky Yemi A. D.

Právě Esther s Jarem v sobotu vystoupí na jeho první akci po skončení soutěže, kterou bude otevření klubu, kde budou oba hudebními hosty. A asi se nedá čekat, že by si padli kolem krku, až se uvidí.

Nejdřív skandál s jeho údajnou milenkou Krézlovou, které dělá manažera, a jež v pořadu také soutěžila, teď tohle. Co na Slávika, který se všem nařčením ze strany soutěžících pochopitelně ze všech sil brání, praskne příště?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám