Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V oblíbeném seriálu Vyprávěj, jenž začal nedávno popisovat polistopadovou historii, už tento pátek dojde k dalšímu zvratu. Fanouškové seriálu se budou muset rozloučit s postavou babičky Běty, která patřila od prvního dílu první série k těm nejoblíbenějším. Babi Běta, která byla zarytou antikomunistkou, se nakonec ve zdraví dočkala revoluce. My víme, jak bude její odchod vypadat.

Babička Běta zemře při vzpomínání na své milovené chalupě. Poslední záběry Niny Divíškové, které na obrazovkách uvidíte už tento pátek, se musely dokonce dvakrát přetáčet.

„Scény se smrtí Běty byly už jednou natočeny a odvysílány, a to v prvním díle minulé série, kde se jako Lucie objevila Lucie Štěpánková a jako Honza Matěj Hádek. Ty samé scény se musely pro potřeby 13. dílu aktuální série přetočit, a to s Braňem Holičkem a Eliškou Křenkovou. Vše z důvodu narození potomka Lucie Štěpánkové, která proto nemohla začít hrát dle plánu. Jak Matěj Hádek, tak právě Lucie Štěpánková se ale ve Vyprávěj objeví, a to od 24. dílu,“ řekl Super.cz producent Filip Bobiňski.

Reklama

Další články

Načítám