Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Udržet se na vrcholu slávy po více než dvě dekády v oboru, který je tak tvrdý a neúprosný jako modeling, se podaří jen několika málo vyvoleným. Mezi ně se směle mohou zařadit i čokoládová diva Naomi Campbell (42) a éterická Kate Moss (50). Ruská a německá verze časopisu Interview na prosinec a leden se proto bude smět pochlubit skutečnou lahůdkou. Tyto dvě slavné krásky se nechaly zvěčnit na jeho obálku a Naomi dokonce velice odvážně...

Fotografické duo Mert Alas a Marcus Piggott, které se postaralo o senzační snímky, zvolilo nestárnoucí černobílou klasiku, na níž modelky vypadaly jako dvacítky. O jejich senzační make-up se postarala Patti Wilson.

Naomi navíc dokázala, že její poprsí popírá gravitaci i po čtyřicítce. Častěji obnažující se Kate Moss tentokrát zůstala zakrytá. Ta se pro změnu odhalená ukázala v posledním vydání španělského Vogue. Snímky nafotil její dlouholetý přítel Mario Testino.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám