Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Televizních novin Michaela Ochotská (39) prý dostala od svého partnera Michala Exnera kopačky! Důvodem má být to, že měla mít na zadanou dámu až nezdravě blízko k tenistovi Lukáši Rosolovi. „Pro Michala to byla poslední kapka a dal jí definitivní sbohem,“ tvrdí kamarádka moderátorky. Exner to však razantně popírá. „Absolutní lež! Máme vážný vztah, plánujeme rodinu. To ji mám na důkaz požádat hned teď o ruku?“ zlobí se kvůli údajným pomluvám.

„Míša je z toho zoufalá. Nějak komunikovala s Rosolem, ale Michal to pochopil špatně a ukončil s ní okamžitě vztah. Odvezl si od ní všechny věci. Stejně měli problémy už od počátku vztahu,“ řekl nám zdroj, podle kterého to mezi dvojicí dlouhodobě skřípalo a nyní oba rozhodli, že i po rozchodu budou držet basu a nic nepotvrdí.

Podnikatel Exner to však popírá s tím, že jemu a Michaele chce podobnými nesmysly někdo jen ublížit. „Je to absolutní nepravda. Jsme spolu, bydlíme spolu, nic z toho, co ta údajná kamarádka tvrdí, není pravda,“ dušuje se. Čas jim snad dá za pravdu.

Reklama

Další články

Načítám