Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Moderátorka Televizních novin Michaela Ochotská (39) prý dostala od svého partnera Michala Exnera kopačky! Důvodem má být to, že měla mít na zadanou dámu až nezdravě blízko k tenistovi Lukáši Rosolovi. „Pro Michala to byla poslední kapka a dal jí definitivní sbohem,“ tvrdí kamarádka moderátorky. Exner to však razantně popírá. „Absolutní lež! Máme vážný vztah, plánujeme rodinu. To ji mám na důkaz požádat hned teď o ruku?“ zlobí se kvůli údajným pomluvám.

„Míša je z toho zoufalá. Nějak komunikovala s Rosolem, ale Michal to pochopil špatně a ukončil s ní okamžitě vztah. Odvezl si od ní všechny věci. Stejně měli problémy už od počátku vztahu,“ řekl nám zdroj, podle kterého to mezi dvojicí dlouhodobě skřípalo a nyní oba rozhodli, že i po rozchodu budou držet basu a nic nepotvrdí.

Podnikatel Exner to však popírá s tím, že jemu a Michaele chce podobnými nesmysly někdo jen ublížit. „Je to absolutní nepravda. Jsme spolu, bydlíme spolu, nic z toho, co ta údajná kamarádka tvrdí, není pravda,“ dušuje se. Čas jim snad dá za pravdu.

Reklama

Další články

Načítám