Hlavní obsah
Článek

Už dnes večer bude mít zbrusu nová moderátorská dvojka televize Prima Karel Voříšek (60) a Klára Doležalová svou velkou premiéru. Vy se s námi můžete exkluzivně podívat na fotky z jejich první společné páteční zkoušky.

Karel i Klára nejdříve prošli maskérnou a kostymérnou, kde už mají oba dva své „štendry“ s kostýmy. „Karel už má několik ušitých obleků na míru. Klárka byla se svým stylistou na nákupech, takže bude vysílat ve svém,“ prozradil nám zdroj z televize.

Před prvním cvičným vysíláním nebyla nouze ani o legraci. „Oba dostali záchvat smíchu, protože technikům trvalo, než správně nastavili výšku židlí. Klárka je totiž vyšší než Karel a na záběru musí být ve stejné výšce. Židle jim chvílemi sjela nejníže, jak to šlo,“ dodal zdroj.

Přestože oba měli na zkoušení velmi málo času, na place se chovali jako praví profíci. „Zprávy na Primě jsou seriózní a profesionální, obsahují vše důležité a navíc i pomáhají. Jsem pyšná, že mohu odteď být jejich součástí. Miluji nové výzvy a těším se na nové zkušenosti,“ sdělila Super.cz Doležalová.

Na první vysílaní se těší i Karel Voříšek. „Sice jsem šest měsíců nevysílal, ale předtím jsem to dělal čtrnáct  let. A to se nezapomíná. Seznamovali jsme se také s redakčním systémem. Tahle práce není jen o líčení a čtení textů. My si ty texty sami budeme psát a podílet se na obsahu,“ míní moderátor.

Jak to nové dvojce před kamerami půjde, uvidíte už dnes večer od 18:55. Redakce televize Prima už je ovšem s předstihem zavalena reakcemi diváků. „Na Kláru a Karla nám chodí pozitivní ohlasy, a to ještě nezačali vysílat. Věřím, že svou premiéru zvládnou bravurně,“ sdělil Super.cz  tiskový mluvčí Primy David Vaníček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám